Reklamebureauet Factor X Adman

Holst Andersen Lighting spreder lys i reklamebranchen

Holst Andersen Lighting har leveret LED-belysning til kontorer, mødelokaler, køkken og toiletter hos reklamebureauet Factor X Adman i Aarhus. De nye armaturer giver et bedre, roligere og mere farveægte lys – og store besparelser på elregningen.

 

Store besparelser på driften

Martin Clante, der er direktør i Factor X Adman, fortæller: ”Vores branche har været gennem en lang periode med kolossale strukturforandringer, og i dag er et profitabelt reklamebureau en effektivt og professionelt drevet virksomhed med fokus på omkostningssiden. Enhver besparelse, vi kan få ned på bundlinjen, er med til at gøre vores bureau til en sundere forretning.”

Besparelserne, bureauet har kunnet opnå ved at skifte til LED-lys, er både målbare og er præcist udregnet af Holst Andersen Lighting allerede inden installationen. De nye armaturer giver så stor en besparelse på elforbruget, at selve investeringen er tjent hjem allerede efter godt to år. ”Og så er der jo hele miljøsiden,” siger Martin Clante. ”Der er ingen kviksølv i produkterne, vi sparer en masse CO2-udledning og så videre. Det er svært at få øje på andet end fordele,” slutter Martin Clante. 

Som dagslys, bare bedre

I alle kontorer og fællesarealer er der nu installeret PLATTA-lyspaneler til erstatning for de gamle lysstofrør, der i årevis har lyst lokalerne op. Art Director Jesper Lennart Pedersen er en af de medarbejdere, hvis arbejde med grafik og layout forudsætter et perfekt arbejdslys. Han roser den nye LED-belysning: ”Lyset har samme temperatur som dagslys, og så er det helt uden flimmer.

Det betyder, at vi er friske i hovederne på en helt anden måde, selv efter mange timer ved skærmen. Samtidig giver lyset den bedste og mest præcise farvegengivelse, når vi arbejder med grafik.”

 

 

 

Installationen hos Factor X Adman består af:

  • PLATTA LED-lyspaneler med dæmperfunktion

  • SAN Plafonder med automatisk tænd/sluk, timer og lux-indstilling

  • PIL2 LED spots

  • Tilbagebetalingstid under 2 år

  • Forventet besparelse på elregningen: 80 %