Om os

Vores focus ligger på både kvalitet og design. Gennem vores mere end 20 årige erfaring med egen fabrik i Kina, har vi udover egen produktion, et kæmpe netværk af kvalificerede kolleger og underleverandører. Det giver os en markant position på markedet for LED belysning til professionelle.
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. 

Miljøpolitik

Vi ønsker at inddrage miljøhensyn i forbindelse med virksomhedens aktiviteter, og vil aktivt arbejde på, at opfylde miljøkrav, og leve op til vore forpligtelser som en del af samfundet. 

Næsten alt produktion belaster miljøet, – det gør produktion af belysning og elartikler også. Holst Andersen Manufacturing bestræber sig på, at tage absolut mest mulig hensyn til miljøet. Bæredygtigheden mener vi, er en god, langsigtet forretning i vækst, der bygger på fortsat dialog om balancen mellem økonomi, miljø og ansvar – uden at gå på kompromis med den del, som direkte vedrører vores ansvar og hensyn til miljøet.

Vi arbejder forebyggende og målrettet på, at reducere de påvirkninger, som vores produktion har på miljøet, medarbejderne og det omgivende samfund. Inddrage viden fra forskning, i det omfang det er os muligt. Vi vil endvidere udvikle, planlægge og investere i vores produktion og produkter således, at der udvises mest mulig hensyn til miljøet. Vi vil overholde og være på forkant med miljø-lovgivning og gældende miljøregler.